Pályázatok /

Ezüstkecske oklevél

A BBTE magyar nyelvű Újságírás szakának háttérintézményeként működő Medea Egyesület az Ezüstkecske oklevél elnyerésére hirdet pályázatot a szak diákjai számára.


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS


A BBTE magyar nyelvű Újságírás szakának háttérintézményeként működő Medea Egyesület az Ezüstkecske oklevél elnyerésére hirdet pályázatot a szak diákjai számára.

A pályázat célja, hogy minőségi újságírásra ösztönözze a szak diákjait.


Pályázhatnak:
I., II. és III. éves újságírás szakos diákok.

Pályadíjak:
Mindegyik évfolyam számára egy-egy díj kerül kiosztásra. Az Ezüstkecske oklevélllel ötven dollár értékű pénzjutalom jár.

A pályamunka:
A díj elnyerésére három publikált írással lehet pályázni, melyek 2010. október 1. és 2011 április 30. között jelentek meg a sajtóban. A pályázó a megjelent írások fénymásolatát nyújtja be.
A pályázatban részt vevő műfajok: tudósítás, interjú, riport, vélemény.

A pályázat leadása:
A pályázatokat 2011. április 15. és május 5. között lehet benyújtani a Szabadság napilap szerkesztőségében, Sándor Boglárkának vagy Ferencz Zsoltnak.


A pályázat elbírálása:
A zsűri mindhárom írást pontozza, tehát a pályázó eredménye a benyújtott írások összeredménye.
Az oklevelek május végéig kerülnek átadásra.

 

2019.01.28. 01:12

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem Újságírás Intézete pályázatot hirdet a 2018/2019-es tanév XII. osztályos tanulóinak és a korábbi években végzett diákoknak.

 

2019.01.14. 20:00

Január 22. és február 5. között lehet iratkozni a februári államvizsgára

 

2018.12.12. 22:28

A hírre kattintva megtaláljátok az idei államvizsgával kapcsolatos fontosabb információkat. A szakdolgoazat lebonyolítási tervét, és a 2019-es írásbeli záróvizsga tételeket.